dinsdag 6 jun · 07:45

Fuiven op de Groenmarkt: Snollebollekes en Het Feestteam!

Snollebollekes
In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, bezocht Paus Johannes Paulus II Nederland en…..Snollebollekes werd geboren!
Op zijn 1e verjaardag won hij de ‘Baby van het jaar verkiezing’ van Brabant.
Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties.
Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel.
Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af.
Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden..
Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.
Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken.
Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde.
Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.
Hun eerste hit Vrouwkes (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op YouTube) werd in 2013 verkozen tot ‘Partyhit of the Year’.

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer!
Zaterdag 19 augustus te zien op de Groenmarkt.

Het Feestteam
Onder het motto ‘Het moet altijd feest zijn’ is deze act ontstaan.
Na jarenlang 5 dagen per week de show te stelen in de Skihut in Rotterdam, wordt het nu tijd dat ze het land in gaan. Stan van de Dobbelsteen en Peter Loree vormen samen Het Feestteam.

Stan en Peter zijn op en top entertainers en weten als geen andere act binnen 2 minuten een locatie om te toveren tot een waar feestpaleis.
De singles Verdomd alleen, Waarom fluister ik je naam nog, Viva Espana, Do wah diddy en Knocking on heavens door waren alle in de verschillende Nederlandse hitlijsten te bewonderen.

Met een voortdurend wisselende show zal het zeker lukken om iedere keer opnieuw de locatie op zijn kop te zetten. Dit wordt dus knallen met Het Feestteam, de beste feestact van Nederland.

Eerder maakte de organisatie van het Zomerfeest op de Groenmarkt bekend dat dinsdag 15 augustus Oakmadness, Puinhoop Kollektiv, Stepherd & Skinto en Jonna Fraser, woensdag 16 augustus Paul Sinha, Diggy Dex en Broederliefde, donderdag 17 augustus Stillmode, Rondé, Douwe Bob, vrijdag 18 augustus Tim van Werd, DubVision, Julian Jordan en zondag 20 augustus Zuco 103 het podium betreden. Wekelijks zal de organisatie nieuwe artiesten bekend maken via haar website www.zomerfeest.nl en haar social media kanalen.