maandag 11 jun · 09:56

La Fuente, Tim van Werd en Freddy Moreira

Nog een paar weken en dan is het weer tijd voor Zomerfeest op de Groenmarkt. Van dinsdag 21 augustus tot en met zaterdag 25 augustus staan er weer diverse topacts op de Groenmarkt. Vrijdagavond 24 augustus staan La Fuente, Tim van Werd en Freddy Moreira op de Groenmarkt.

DJ La Fuente uit Eindhoven voelt zich tijdens het festivalseizoen topsporter. Met meer dan 350 boekingen in een jaar haalde hij zelfs het nieuws. De goedlachse La Fuente had op vrijdag 24 augustus nog een gaatje in zijn agenda en komt de Groenmarkt vullen met zijn zomerse sound.

Tim van Werd kwam op 17 januari 1996 in Gorinchem ter wereld. Op jonge leeftijd kon hij al drummen, trompet en piano spelen; vaardigheden die hem nu van pas komen bij het produceren van housemuziek. Afgestudeerd aan de Herman Brood Academie heeft Tim inmiddels een succesvolle samenwerking met Roul ’n Doors op z’n naam staan. Regelmatig is Tim van Werd te horen in de SLAM Mixmarathon.

Emilio Sedoc timmert als DJ Freddy Moreira sinds 2015 aan de weg. Met zijn muziek reist hij de hele wereld over: Dubai, Bulgarije, Colombia, overal vallen fans voor de zomerse beats van DJ Freddy Moreira. Emilio was 14 jaar toen hij begon met muziek maken. Met de winst van op school verkochte namaak-merkboxers kocht Emilio zijn eerste draaitafel. Die ondernemersgeest zat er dus al vroeg in en ook de muziek beschouwt Emilio als een onderneming. ”

Eerder maakte de organisatie van het Zomerfeest op de Groenmarkt bekend dat woensdag 22 augustus haar familieavond wordt, met Maan en Nielson op het podium en het vuurwerk Buiten de Waterpoort. Op donderdag is het de beurt aan Wulf, HAEVN en Waylon. Wekelijks zal de organisatie nieuwe artiesten bekend maken via haar website www.zomerfeest.nl en haar social media kanalen.