dinsdag 9 mei · 07:34

Stepherd & Skinto, Puinhoop Kollektiv & Oakmadness

ZOMERFEEST Gorinchem – Dinsdag 15 augustus

Stepherd & Skinto
Skinto maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit met zijn energieke raps en zang met Jamaicaanse tongval.
Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche en is herkenbaar aan energieke elektronische tracks met Boaz van de Beatz, maar ook soulvolle oldschool hiphop met een discogevoel.

Los van elkaar zijn Stepherd en Skinto al geboren entertainers, maar wanneer de twee rappers hun krachten bundelen, ontstaat er een bijzondere chemie en aanstekelijk plezier.
Samen speelden Stepherd & Skinto voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Paaspop en Solar. Hun doel? Het begrip ‘feest’ naar een hoger niveau tillen.

In 2014 scoorden Stepherd & Skinto samen met Jebroer en Jayh een gigantische hit met het nummer ‘Banaan’.
De volgende single ‘Brak Obama’ wordt eveneens lovend ontvangen. Op de door Project Money, Big2 en Boaz van de Beatz geproduceerde track rappen de mannen over de nasleep van een intensief uitgaansleven. Met uitbundige support van radiozenders 3FM, FunX en Slam!FM groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.

In april 2015 riep 3FM Stepherd & Skinto uit tot ‘Serious Talent’.
In 2016 hebben ze het album ‘Het spijt me’ uitgebracht onder de label Nouveau Riche Music. Ook waren ze in 2016 te gast in Ali B Op Volle Toeren. Daar hebben ze een eigen draai gegeven aan het nummer ‘You’ll never walk alone’ van Lee Towers.

Wat Stepherd & Skinto betreft, is dit slechts het begin van een duizelingwekkende achtbaanrit waar voorlopig nog geen einde aan komt.

Puinhoop Kollektiv
Sinds 2013 vormt Puinhoop Kollektiv hét nieuwe energieke en interactieve trio in de Nederlandse eclectische dj scene. De eerste twee jaren waren al top, maar in 2015 hebben de heren, met 175 shows in binnen- en buitenland echte stappen gemaakt. In 2016 deden ze er een schepje bovenop met bijna 200 shows, waaronder een Totally Summer Tour in Portugal, Griekenland, Kroatië, Bulgarije en Spanje!

Met hun unieke party-act bewijst Puinhoop Kollektiv keer op keer mainstage waardig te zijn. Zo sloopten ze festivals als Solar, Mysteryland, 7th Sunday, Paasop, Festyland en Wish Outdoor. Op de laatste sloten ze afgelopen zomer de mainstage voor ruim 20.000 uitzinnige fans af!

‘Ook de Groenmarkt wordt een Kollektieve Puinhoop!’

Oakmadness
Wat valt er nog aan nieuws te melden over dit dj-duo? Als ware ‘vrienden van het Zomerfeest’ zijn ze ieder jaar van de partij. Erg swingend, altijd dansbaar en bovendien vrouwvriendelijk. Van het zomerse, zwoele latin tot het stevige progressive. Van het oldschool R&B tot het swingende Moombathon en een vleugje Trap. Oakmadness gaat van hot naar her, niets is te gek en het duo probeert overal een swingend en vriendelijk geheel van te maken.

Eerder maakte de organisatie van het Zomerfeest op de Groenmarkt bekend dat dinsdag 15 augustus Jonna Fraser, woensdag 16 augustus Paul Sinha, Diggy Dex en Broederliefde, donderdag 17 augustus Rondé en zondag 20 augustus Zuco 103 het podium betreden. Wekelijks zal de organisatie nieuwe artiesten bekend maken via haar website www.zomerfeest.nl en haar social media kanalen.