Selecteer een pagina

Zomerfeest vrienden! Uitdagende tijden vragen om nieuwe initiatieven.

Wij willen niets liever dan met iedereen, gezond en gelukkig, eind augustus een fantastisch Zomerfeest Gorinchem beleven. Wil jij ook doneren om het Zomerfeest mogelijk te maken en ondernemers te ontlasten?

Sinds 1951 zorgen ondernemers in en rond Gorinchem ervoor dat elk jaar het Gorinchems Zomerfeest Groenmarkt mogelijk wordt gemaakt. Heel onze samenleving, dus ook veel ondernemers, worden hard getroffen door het Corona virus. Wij, organisatie Zomerfeest, willen heel graag samen met jullie eind augustus weer een mooie week beleven. Maar wij kunnen niet verwachten dat al onze trouwe sponsors dezelfde bijdrage doen als afgelopen jaren. Hoe mooi zou het zijn als bezoekers van het Zomerfeest en mensen die het Zomerfeest een warm hart toe dragen, nu de ondernemers in het zonnetje gaan zetten? Daar hebben we jullie hulp hard voor nodig! Help ons het zomerfeest mogelijk te maken en ondernemers te ontlasten, door een bijdrage te doneren.

Waanzinnig bedankt voor je hulp, stay safe!

Mocht het Zomerfeest Gorinchem geen doorgang kunnen vinden, blijft je bijdrage staan tot de volgende editie voor een extra vet feest!

Het is niet verplicht je naam en e-mailadres achter te laten. Wij zullen je gegevens niet gebruiken of doorverkopen aan derden. Na afloop van het zomerfeest 2020 worden alle gegevens gewist.

[doneren_met_mollie]