Doneren
Help jij het zomerfeest mogelijk maken?
HELP JIJ HET ZOMERFEEST MOGELIJK MAKEN?

Zomerfeest vrienden! Uitdagende tijden vragen om nieuwe initiatieven.

Wij willen niets liever dan met iedereen, gezond en gelukkig, eind augustus een fantastisch Zomerfeest Gorinchem beleven. Wil jij ook doneren om het Zomerfeest mogelijk te maken en ondernemers te ontlasten?

Sinds 1951 zorgen ondernemers in en rond Gorinchem ervoor dat elk jaar het Gorinchems Zomerfeest Groenmarkt mogelijk wordt gemaakt. Heel onze samenleving, dus ook veel ondernemers, worden hard getroffen door het Corona virus. Wij, organisatie Zomerfeest, willen heel graag samen met jullie eind augustus weer een mooie week beleven. Maar wij kunnen niet verwachten dat al onze trouwe sponsors dezelfde bijdrage doen als afgelopen jaren. Hoe mooi zou het zijn als bezoekers van het Zomerfeest en mensen die het Zomerfeest een warm hart toe dragen, nu de ondernemers in het zonnetje gaan zetten? Daar hebben we jullie hulp hard voor nodig! Help ons het zomerfeest mogelijk te maken en ondernemers te ontlasten, door een bijdrage te doneren.

Waanzinnig bedankt voor je hulp, stay safe!

Mocht het Zomerfeest Gorinchem geen doorgang kunnen vinden, blijft je bijdrage staan tot de volgende editie voor een extra vet feest!

Het is niet verplicht je naam en e-mailadres achter te laten. Wij zullen je gegevens niet gebruiken of doorverkopen aan derden. Na afloop van het zomerfeest 2022 worden alle gegevens gewist.

Doneren

"*" geeft vereiste velden aan

Betaalmethode
Your Mollie profile doesn't have any payment method that supports Amerikaanse dollar.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DATUM & LOCATIE

16 augustus t/m 21 augustus 2022 – Groenmarkt Gorinchem

16 AUG T/M 21 AUG 2022 GROENMARKT GORINCHEM

Komt u met de auto naar het Zomerfeest? Parkeer dan, in verband met de te verwachte drukte, uw auto op een van de parkeerterreinen aan de rand van de binnenstad.

U vindt de parkeerplaatsen aan het Stadhuisplein, Nieuwe Wolpherensedijk (Mercon Steel) en Spijksedijk (Spijkse Poort).

Alle genoemde parkeerplaatsen bevinden zich op korte loopafstand (ca. 5 minuten) van de festivalterreinen in de Binnenstad (Groenmarkt, Varkenmarkt en Arkelstraat).

Volg de borden P welke verwijzen naar deze parkeerterreinen tijdens de Zomerfeesten.

Veerdienst
Komt u vanaf de overkant naar de Zomerfeesten? Riveer is graag uw bob! Vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld zijn er extra afvaarten van en naar Gorinchem.

Let op: tickets voor deze extra avondvaarten zijn niet aan boord te koop, maar moeten van tevoren worden gekocht via de gratis Riveer app of de website.

Bekijk de complete Zomerfeesten-dienstregeling op: https://www.riveer.nl/afvaarten-zomerfeest-gorinchem/

Verboden fietsen te parkeren
Tijdens de zomerfeesten mogen in de volgende straten geen fietsen geparkeerd worden in de Gasthuisstraat, Arkelstraat, Tinnegietersteeg, achter de Kerk en Kwekelstraat.

Fout geparkeerde fietsen
Gestalde fietsen in deze zone worden verwijderd! Verwijderde fietsen worden gestald in de fietsenstalling op de hoek Bagijnenwalstraat/Katerstraat (oude terrein postkantoor).

Gratis fietsenstallingen
U kunt uw fiets gratis stallen in een van de hiervoor ingerichte fietsenstallingen. Er zijn er 3:

op de hoek Bagijnenwalstraat/Katerstraat (oude terrein postkantoor)
op de hoek Burgstraat/Appeldijk/Havendijk
op de hoek Westwagenstraat/Smakheul.

Zaterdagmarkt
In verband met het Zomerfeest komt de  zaterdagmarkt van 20 augustus te vervallen.

Kijk voor alle verkeersmaatregelen tijdens het Zomerfeest op:
https://www.gorinchem.nl/veiligheid-en-verkeer-tijdens-de-zomerfeesten

Programma 2022

PROGRAMMA 2022

HEEFT U VRAGEN OVER DE SPONSOR MOGELIJKHEDEN?

Wilt u ons sponsoren?
Klik dan hier om alle sponsoropties in PDF te downloaden.

Heeft u vragen m.b.t. het aanleveren voor de videowall?
• Specificaties waaraan uw logo moet voldoen: Klik hier om te downloaden
• Uw nieuwe logo kunt u aanleveren via: info@zomerfeest.nl

Heeft u vragen m.b.t. het aanleveren van de banner?
• Specificaties waaraan uw banner moet voldoen: Klik hier om te downloaden
• Uw nieuwe banner kunt u aanleveren via: info@zomerfeest.nl

Heeft u vragen m.b.t. het aanleveren van een spandoek?
• Specificaties waaraan uw hekwerk spandoek moet voldoen: Klik hier om te downloaden
• Specificaties waaraan uw logo op achterwand sponsordek moet voldoen: Klik hier om te downloaden
• Uw nieuwe spandoek kunt u aanleveren via: info@zomerfeest.nl

Heeft u vragen over de sponsormogelijkheden?
Voor vragen kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie:

Ardjuna van der Weg
06-41364794

Desiree Verhagen
06-19642174

Erwin Greive
06-41018169

Mario Biesheuvel
06-22879270

Pieter van der Brugge
06-22740644

Ruben Vogel
06-23864857

Sander Schuurbiers
06-11733800

Huisregels

VOOR DE VEILIGHEID VAN IEDEREEN DIE OP HET ZOMERFEEST TERREIN AANWEZIG IS, ZIJN REGELS VASTGESTELD

Voor de veiligheid van iedereen die op het Zomerfeest terrein aanwezig is, zijn regels vastgesteld. Deze wijken niet af van andere evenementen in Nederland. Wanneer je naar het Zomerfeest komt, door aanwezig te zijn op het terrein ga je akkoord met dit reglement.

1          Eigen risico
Het betreden van het evenemententerrein en het bijwonen van de optredens zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. Stichting Zomerfeest Gorinchem is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of eigendommen van bezoekers.

2          Vervoer
Iedere bezoeker wordt geadviseerd om de auto zoveel mogelijk thuis te laten. Fietsen en scooters zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Voor bezoekers die van ver komen wordt parkeergelegenheid gratis aangeboden op een loopafstand van maximaal 10 minuten van het festivalterrein.

3          Glaswerk
Het is niet toegestaan om glaswerk in bezit te hebben op het festivalterrein. Deze maatregel geldt tijdens de Zomerfeesten vanaf 20.30 uur voor de gehele binnenstad van Gorinchem.

4          Alcohol
Volgens de Nederlandse wetgeving is verkoop van alcoholische dranken aan personen jonger dan 18 jaar niet toegestaan, evenals het nuttigen van alcohol door deze personen. Het Zomerfeest wijkt net als andere evenementen niet af van deze wetgeving en er zal dan ook op worden gecontroleerd. Je kunt om legitimatie worden gevraagd.

5          Drugs
Het bij je te hebben of verhandelen van drugs is niet toegestaan.

6          Lachgas
Het bij je hebben, verhandelen of gebruiken van lachgas is niet toegestaan.

7          Foto’s & opnames
Op de muziek en optredens van de artiesten is het beeld- en geluidsrecht van toepassing. Het maken van beeld- en geluidsopnames door bezoekers is niet toegestaan, fotograferen mag alleen met camera’s zonder verwisselbare lens en mobiele telefoons.

Tijdens het Zomerfeest kunnen foto’s of opnamen gemaakt worden door journalisten ten behoeve van reportages op internet of in traditionele media.

Professionele fotografen dienen vooraf toestemming te vragen bij de organisatie via:
info@zomerfeest.nl

De Stichting Zomerfeest Gorinchem mag:

 • Het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
 • Remixen – afgeleide werken maken
 • Gebruik maken van het werk voor commerciële doeleinden

Onder de volgende voorwaarden:

 • Naamsvermelding – De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met je werk of je gebruik van het werk)
 • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie of een gelijksoortige licentie worden verspreid.

Met inachtneming van:

 1. Afstand name van rechten – De gebruiker mag afstand doen van een of meerdere van deze voorwaarden met voorafgaande toestemming van de rechthebbende.
 2. Publiek domein – Indien het werk of een van de elementen in het werk zich in het publieke domein onder toepasselijke wetgeving bevinden, dan is die status op geen enkele wijze beïnvloed door de licentie.
 3. Overige rechten – Onder geen beding worden volgende rechten door de licentieovereenkomst in het gedrang gebracht:
  • Het voorgaande laat de wettelijke beperkingen op de intellectuele eigendomsrechten onverlet.
  • De morele rechten van de auteur
  • De rechten van anderen, ofwel op het werk zelf ofwel op de wijze waarop het werk wordt gebruikt, zoals het portretrecht of het recht op privacy.

Let op – Bij hergebruik of verspreiding dient de gebruiker de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan derden. De beste manier om dit te doen is door middel van een link naar deze webpagina.

8          In beslag genomen goederen
Zaken die niet zijn toegestaan op het terrein worden in beslag genomen en ben je definitief kwijt. Indien nodig worden ze, samen met jou, overgedragen aan de politie.

9          Ongewenst gedrag & strafbare feiten
Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel. Aanwijzingen en of opdrachten gegeven door of namens medewerkers van de organisatie dienen onverkort en direct te worden uitgevoerd dan wel nageleefd. Indien het beveiligingspersoneel of de organisatie oordeelt dat je gedrag ongewenst is, kan de toegang tot het Zomerfeest terrein worden ontzegd. Bij strafbare feiten word je te allen tijde overgedragen aan de politie en zal er aangifte worden gedaan.

10        Verkoop & promotie
Verkoop of promotie van goederen en/of diensten op of rond het Zomerfeest terrein is niet toegestaan zonder vooraf verkregen, schriftelijke, toestemming van Stichting Zomerfeest Gorinchem.

11        Wildplassen
Uiteraard is wildplassen niet toegestaan en deelt de politie hiervoor bekeuringen uit. Maak gebruik van de toiletvoorzieningen op het terrein.

Bestuur
Stichting Zomerfeest Gorinchem

ONZE BESTUURSLEDEN

Voorzitter:
Ard Blom

Programmering:
Mark Pellikaan
Ralph van Dijk

Communicatie & PR:
Mark Pellikaan

Secretariaat:
Laura Stolk

Financiën:
Patrick Terlouw

Technische zaken:
Marco Teunissen

Sponsoring:
Ardjuna van der Weg
Desiree Verhagen
Erwin Greive
Mario Biesheuvel
Pieter van der Brugge
Ruben Vogel
Sander Schuurbiers

CREW
Zonder deze harde werkers zijn we nergens!

ONZE CREWLEDEN

Crew
Amber ten Zijthoff
Anika van Wijgerden
Bart De Bruijn
Caressa Steenhuis
Chris-Jan IJzerman
Claudia Donker
Conrad Kapoen
Corné van Wijgerden
Damian Burgers
Damian ten Zijthof
Dennis Rikkers
Dennis van den Dool
Dewi Liplijn
Dylan Westrup
Elly Teunissen
Eric Dieleman
Esmee Gerritsen
Evie Verlouw
Fabian Westrup
Gerben de Jongh
Henk Teunissen
Iris Verlouw
Ivo van Willigen
Jens Pluimes
Jeroen Boot
Klazien Donker
Marco Teunissen
Marleen van Zanten-Donker
Martijn Loonen
Michael van Hees
Mike Smulders
Nathan Visser
Peter Visser
Pieter Donker
Raymond Verbaan
Remi Hakkers
Rens van de Giessen
Robert Hakvoort
Sander Boot
Simon Vreeswijk
Stefan Teunissen
Susan Dieleman-Kooiman
Tamara Boot-Korsten
Tamara Vermeulen
Thomas de Ruiter
Wouter van Haarlem

Media-crew (Foto/Video/SocialMedia)
Bart Wijnja
Claire Westrup
Danis Bama Wemba
Etiënne Hessels
Henk van Wijk
Joran Fokkenrood
Martijn Klop
Olga Bos
Oscar Westrup

Help jij het zomerfeest mogelijk maken?