Selecteer een pagina

Informatie

Heb je een vraag voor ons? Check dan eerst even of het antwoord op jouw vraag hier tussen staat. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even op info@zomerfeest.nl

Algemeen

Wanneer?

Het Zomerfeest Gorinchem vindt plaats van dinsdag 20 augustus t/m zondag 25 augustus 2024.

Programma

Kijk hier voor het volledige programma per dag. Er worden naast het avondprogramma overdag veel (gratis) activiteiten georganiseerd.

Openingstijden

Vanaf 19:00 gaat het Zomerfeestterrein open.

Ticketprijzen

De ticketprijs is € 6,50,-. Exclusief € 1,- servicekosten per ticket. Bestel je tickets hier

Ticket kwijt?

Oeps! Kaartje kwijt? Op www.kaartjekwijt.nl kun je jouw tickets zelf terugvinden.

Pinnen

Je drankjes betaal je op het Zomerfeestterrein via pin.

munten

Op het VIP-terrein betaal je drankjes met munten. Deze munten kun je bij de muntenkassa op het VIP-terrein kopen. Te veel gekochte munten kunnen niet retour.

Mindervaliden toilet


Er is een mindervaliden toilet beschikbaar. Deze kun je vinden in de bibliotheek bij de EHBO-post op het Zomerfeestterrein.

EHBO

Er is een EHBO-post op het Zomerfeestterrein aanwezig. Deze is te vinden in de bibliotheek (locatie achter het hoofdpodium).

Legitimatiebewijs

Je kunt worden gevraagd om je legitimatiebewijs. Neem deze dus altijd mee.

Minimum leeftijd

Het zomerfeest is voor iedere leeftijd. Tot 14 jaar toegang onder begeleiding van een ouder/verzorger of begeleider.

Glaswerk

Het is niet toegestaan om glaswerk bij je te hebben op het festivalterrein.

Drank en drugs

Bij het Zomerfeest gelden dezelfde regels als in de rest van Nederland. De verkoop van  alcoholische dranken aan personen jonger dan 18 jaar is niet toegestaan. Dit geldt natuurlijk ook voor het drinken van alcohol door personen jonger van 18 jaar. Er zal hier zeker op gecontroleerd worden. En je kunt om legitimatie worden gevraagd. Het gebruik van drugs is niet toegestaan op het Zomerfeestterrein.

Wat mag wel/niet mee naar binnen


We verkopen drankjes op het Zomerfeestterein. Er mag daarom geen drank mee naar binnen worden genomen. Alle dranken worden bij de ingang ingenomen.
Uiteraard zijn wapens en andere soortgelijke items ook niet toegestaan op het terrein en worden in beslag genomen. Je bent ze dan definitief kwijt. Indien nodig worden ze, samen met jou, overgedragen aan de politie.

Jassen en tassen

Er zijn geen lockers aanwezig op het Zomerfeestterrein.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt? Mail het naar info@zomerfeest.nl. We bewaren alle gevonden voorwerpen gedurende de week. Na het Zomerfeest leveren we alle gevonden voorwerpen in bij de gemeente Gorinchem.

Foto’s en opnames

Op de muziek en optredens van de artiesten is het beeld- en geluidsrecht van toepassing. Het maken van beeld- en geluidsopnames door bezoekers mag niet. Laat professionele videomateriaal, drones en opname apparatuur dus thuis. Het maken van foto’s mag alleen met camera’s zonder verwisselbare lens en mobiele telefoons.

Tijdens het Zomerfeest kunnen foto’s of opnamen gemaakt worden door journalisten voor reportages op internet of in andere media. Professionele fotografen moeten vooraf toestemming te vragen bij de organisatie via: info@zomerfeest.nl.

Vrijwilligers

Het zomerfeest wordt al meer dan 40 jaar door vrijwilligers georganiseerd. Wil jij ook als vrijwilliger onderdeel zijn van het leukste feestje van Gorinchem. Stuur dan een mailtje naar info@zomerfeest.nl

Sponsoring

Wil jij sponsor worden van het Zomerfeest? Check dan onze sponsorpagina voor meer info.

Zaterdagmarkt

De zaterdagmarkt van 24 augustus 2024 komt te vervallen door het Zomerfeest.

Bereikbaarheid

Ingang Zomerfeestterrein


De ingang van het zomerfeestterrein is te vinden bij het kruispunt van de Krijtstraat en Achter de kerk. 


Ingang VIP-terrein

De ingang van het VIP-terrein is te vinden bij het kruispunt van de Torenstraat en de Boerenstraat. 


Fietsenstalling

In afwachting op informatie vanuit de gemeente.

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar bij het Stadhuisplein, Nieuwe Wolpherensedijk (Mercon Steel) en Spijksedijk (Spijkse Poort) en de Kazerneplein garage.
Alle deze parkeerplaatsen bevinden zich op korte loopafstand (ca. 5 minuten) van de festivalterreinen in de Binnenstad (Groenmarkt, Varkenmarkt en Arkelstraat).
Volg de borden P die verwijzen naar deze parkeerterreinen tijdens de Zomerfeesten.

Veerdiensten

Kom je vanaf de overkant naar de Zomerfeesten? Riveer is graag de Bob! Vanuit Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld zijn er extra afvaarten van en naar Gorinchem. Kijk hier voor de actuele dienstregeling.

Verkeersmaatregelen

Kom vooral lopend of met de fiets. Het verkeer in de buurt van het Zomerfeestterrein krijgt aanwijzingen van verkeersregelaars.

Algemene voorwaarden en huisregels

De algemene voorwaarden en andere huisregels lees je hier