Selecteer een pagina

Vrijdag 23 augustus

Tony Junior

Tony Junior is een onmisbare naam in de dance-scene. Geliefd om zijn energieke optredens en pakkende muziek, laat hij elk publiek rocken. Tony is begonnen met produceren en DJ-en, en heeft inmiddels samenwerkingen op zijn naam staan met grote artiesten als Tiësto, Steve Aoki, Kura en NERVO. Hits zoals “Get Down” en “What’s Up?” hebben hem miljoenen streams opgeleverd op platforms als Spotify en YouTube. Bereid je voor op een onvergetelijk optreden!

OSFA B2B TERI CODAN

Daar zijn ze weer! Deze mannen kunnen we natuurlijk niet missen. Zowel OSFA als Teri Codan zijn bekend van eerdere Zomerfeest-edities en het Gorinchems nachtleven. Dit Arkels house ensemble zal zorgen voor een waanzinnig optreden met disco, tech, en house muziek. Het beloofd weer een groot feest te worden!

 

Chuka

Chuka begon zijn elektronische muziekreis in 2019. Nadat hij enkele van zijn vrienden de decks had zien spelen, besloot hij zijn eigen draaitafel te kopen en zich volledig onder te dompelen in de wereld van de dance-muziek. Chuka staat bekend om zijn bass-line driven tracks, terwijl hij toch een minimalistisch tintje behoudt. Deze unieke combinatie zorgt voor heerlijk dansbare muziek: gooi je heupen maar alvast los!

Lampegastuh

Zeg je gezelligheid, dan zeg je Lampegastuh! Dit Brabantse DJ- en MC-duo brengt een energieke feestsensatie met herkenbare hits, tijdloze klassiekers en de nieuwste remixen. Ze wisselen razendsnel tussen muziekgenres en weten het publiek keer op keer te verrassen. Met deze skills hebben ze dan ook twee keer de award voor ‘Populairste DJ act van Nederland’ gewonnen!