Selecteer een pagina

Woensdag 21 augustus

Marco Schuitmaker

De hit van het afgelopen jaar, want wie kent het nummer ‘Engelbewaarder’ nu niet?! Marco Schuitmaker mag natuurlijk niet ontbreken op de Hollandsche woensdag! Zijn optreden zal een ongekend feestje worden!

Jannes

Ze noemen hem ook wel ‘Koning der Piraten’. Jannes is één van de bekendste Nederlandstalige artiesten die ons land rijk is. Door zijn unieke stemgeluid en zijn met gevoel gekozen nummers weet Jannes al jaren de harten van zijn immens grote fanbase te raken. En heeft hij zijn stempel weten te drukken op de Nederlandse muziekindustrie. Met zijn bijna ontelbare en onvergetelijke hits, zoals ‘Adio Amore Adio’,
‘Zwevend naar ’t Geluk’, ‘Een Beetje Meer’, ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’, gaan we zeker nog lang niet naar huis!

René Schuurmans

Met zijn single ‘Laat de zon in je hart’ heeft René Schuurmans zijn wortels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen. René heeft in de loop van zijn succesvolle carrière een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. Deze ‘blonde god uit het zuiden’ zoals hij snel na de start van zijn zangcarrière genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot een van de best geboekte artiesten van Nederland.

Jan Biggel

Jan Biggel mag niet ontbreken op de Hollandsche Woensdag! Deze rasechte Brabander is bekend van de nummers als ‘Fleske D’rin Fleske Deruit’ en ‘Ons Moeder Zeej Nog’. De recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Kun jij ‘m al lekker meelallen? Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!