Selecteer een pagina

Zaterdag 24 augustus

Paul Elstak ft. Boogshe

DJ Paul Elstak en MC Boogshe vormen een krachtig duo dat de hardcore en hardstyle muziekcultuur naar nieuwe hoogten heeft gebracht. Hun energieke en meeslepende optredens zijn legendarisch en brengen het publiek altijd in beweging. Samen creëren ze een onvergetelijke sfeer en zijn ze een onmisbare act op Het Zomerfeest!

Nakatomi

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorde Nakatomi grote hits zoals “Free,” “Sing,” en de meezingklassieker “Children of the Night,” die nummer 2 werd in de Nederlandse Top 40. Producers Danski & Delmundo boekten daarna wereldwijd succes met Alice Deejay en Vengaboys. De hits van Nakatomi blijven populair in bars, clubs, op de radio, en ze zijn natuurlijk onmisbaar op de 90’s reunion!

Jody Bernal

Wie kent hem niet; Jody Bernal! Op 18-jarige leeftijd scoorde hij een enorme nummer één-hit met de remake van het Argentijnse zomernummer ‘Que Si, Que No’, die wel 15 weken de bestverkochte single was. Tegenwoordig treedt hij op in clubs en op festivals, waar hij zijn talenten in muziek en live DJ-sets laat zien.

House of Rock

House of Rock brengt de ultieme jaren ’90 ervaring! Laat je meeslepen door hun onweerstaanbare mix van rock en dance classics. Een spektakel vol feest en herkenning waarbij het publiek meedanst en meezingt tot de laatste noot. Mis deze zinderende show niet en voel de zomer vibes tot in je tenen! 🎸🔥