Selecteer een pagina

Na twee jaar van afwezigheid is het weer tijd voor het allerleukste evenement van Gorinchem!

Het Zomerfeest op de Groenmarkt maakt namelijk zijn comeback op dinsdag 16 tot en met zondag 21 augustus 2022. Zoals altijd staat deze week in het teken van een feest voor en door Gorkummers, om elkaar te ontmoeten en het slot van de zomervakantie met jong en oud te vieren. Dit jaar met kaartverkoop die op zaterdag 11 juni om 17.00 uur van start zal gaan. Dat is anders dan anders, maar het feest is als vanouds!

Kleine toelichting op het bovenstaande; de reden van twee jaar afwezigheid is bij iedereen bekend. Ook is het algemeen bekend dat de gratis festivals het zeer moeilijk hebben in deze tijd. Dit houdt verband met de stijgende prijzen, minder hoge sponsorinkomsten en schaarste aan (technisch) personeel.

“Het liefst zien we een open feest met feestelijke ontmoetingen, waar je vrij binnen kunt lopen en een drankje kunt doen wanneer je dit wilt. Om de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers te kunnen garanderen, en de organisatie van het feest überhaupt mogelijk te kunnen maken, kan dit bij editie 2022 alleen met een toegangskaart.” vertelt het bestuur van Stichting Zomerfeest Gorinchem.

De organisatie van de Groenmarkt is in volle vaart de voorbereidingen aan het treffen, wat na een zware periode in evenementenland nog niet altijd even makkelijk is. Verder geeft zij aan ontzettend trots te zijn op de trouwe partners, leveranciers en sponsoren die door weer en wind het feest een warm hart toe blijven dragen.

Op zaterdag 11 juni a.s. zal om 17.00 uur de kaartverkoop starten via zomerfeest.nl/tickets.
Een kaartje kost slechts €5,- per avond (incl. servicekosten) om zo toch het decennia-oude zomerfeestkarakter, waar iedereen elkaar kan ontmoeten, eer aan te doen en het feest veilig, gezellig en kwalitatief hoog te houden.
“We willen ervoor zorgen dat iedereen naar het feest toe kan en met dank aan onze trouwe sponsoren, kunnen we de kosten voor deze editie zo laag mogelijk houden. Tevens zullen we samenwerken met lokale organisaties zoals de Voedselbank om er voor te zorgen dat echt iedereen naar het Zomerfeest kan blijven komen”, aldus de organisatie.

Het programma wordt de komende dagen bekendgemaakt, dus hou de sociale kanalen in de gaten en mis geen enkele aankondiging.